Skip to main content

Stora saker i små paket.

Skulle det inte vara bra att få den stora byråns kompetens och färdigheter till den lilla byråns priser? Med Buddy får du erfarenheten och skickligheten hos en global byrå med den typ av hands-on och personliga service som bara finns hos mindre byråer.

Inga två företag kräver samma marknadsföringsgrepp. Buddy hjälper dig att komma fram till en specifik marknadsförings-, kommunikations- eller reklamlösning som passar dina specifika behov och budget. Allt från att presentera ett bättre ansikte utåt till att aktivt engagera nya målgrupper så finns vi där för dig.

Behöver småföretag reklam över huvud taget?

Även de minsta företag behöver öka medvetenhet och engagemang kring sin verksamhet. Marknadsföring hjälper dig att växa genom mun till mun-metoden, varumärkesbyggande och volymökning hos dina försäljningskanaler. Inom B2B-segmentet hjälper marknadsföring dig att öka synligheten inom din bransch och locka till dig samarbetspartners som kan expandera din verksamhet. Marknadsföring kan också, om det skulle behövas, hjälpa dig att förändra föråldrade eller negativa uppfattningar om ditt företag. Det är ju ändå så att dina kunder eller potentiella kunder inte kan välja dig framför konkurrenten om de inte känner till dig. Marknadsföring – i vilken form som än bäst passar för just ditt företag – kommer att hjälpa till att kommunicera ditt varumärke och engagera din målgrupp.

Vad gör vi?

Buddy för större organisationer.

Contact Buddy +46 31 10 69 40