Skip to main content

Buddy för stora (till och med jättejättestora) företag.

Bara för att vi är små betyder inte det att vi inte kan agera stort.

Vi har en stor erfarenhet av stora organisationer och globala företag och kan erbjuda utanför-boxen- tänkande på ett utanför-boxen-sätt. Även om vi själva kan hantera en nästan otroligt stor mängd arbete, har vi ett färdigt nätverk av leverantörer som kan tillgodose nästan alla behov.

Arbeta hur du vill, när du vill.

Kanske behöver du en långsiktig relation, kanske en något mer flexibel. Oavsett dina behov har vi dig lösningen. Vi kan tillhandahålla ”top of the line”-kreativitet och vägledning för ”below the line”-byrån och vi är ganska bra på att hantera, den ofta utmanande, hierarkin som följer med att arbeta på olika fronter i en organisation med flera olika nivåer. Även företag med inhouse-byråer med en bred kompetensbas kan dra nytta av lite extern kraft ibland. Vi hjälper gärna till med det.

Allt detta är fina ord för en ganska enkel sak – vi kan bidra med allt från stora idéer på engångsbasis till att agera som ”top of the line”- byrån som tillhandahåller den gemensamma strategin för lokala byråer att följa och verkställa. Och nästan allt däremellan. Been there, done that. Vill gärna göra det igen.

Strategi.

Vi kan hjälpa alla företag – oavsett storlek – att utveckla en sammanhängande strategi för kommunikation och hur man som företag når ut som kan implementeras med eller utan vår hjälp. Kalla det en krigsstrategi, en karta eller ett kreativt strategidokument. Oavsett titel hjälper vi till att säkerställa att du säger rätt saker, till rätt personer, på rätt sätt.

Affärs- och produktutveckling.

Vi har en vana att engagera oss rätt mycket i våra kunders verksamheter. Och vi har stor erfarenhet att komma med. Vårt perspektiv av att titta in utifrån har ofta i praktiken lett till att våra kunder utvecklar nya produkter eller tjänster med ett kundcentrerat fokus som de kanske inte hade tänkt på tidigare.

Design.

Vi har massor av erfarenhet av att utveckla, skapa och implementera företagsidentiteter och grafiska profiler för komplexa företag eller organisationer och har en djup förståelse för hur dotterbolag och oberoende produktlinjer måste samexistera under samma enhetliga paraply. Detta innebär att man tar fram en strategi, grafisk profil och kommunikationsplattform som gör att varje produktfamilj eller dotterbolag kan få all den individuella omsorg den behöver samtidigt som man behåller en kollektiv identitet med moderbolaget. Oberoende kombinerat med strikta regler och förordningar. Ingen enkel uppgift, men en som vi genomfört framgångsrikt gång på gång.

Vad gör vi?

Buddy för små till medelstora företag.

Contact Buddy +46 31 10 69 40