Logotyper

Vi är stolta över att ha tagit fram logotyper för en rad olika företag, från små till oerhört stora. Oavsett storlek bör en bra logotyp återspegla företagets identitet, stå ut i mängden och hjälpa målgruppen att identifiera sig med företaget. Här ges ett urval av logotyper som vi tagit fram för att göra just det.

Relaton är ett fastighetsbolag baserat i Stockholm. Vår grafiska idé var baserad på satellitfoton av takplattor. Ett unikt sätt att visa företagets kärnverksamhet på.

Modern Start är en välgörenhetsorganisation som återanvänder datorer och donerar dem till de i nöd. Logotypen är byggd kring idén om det klassiska röda korset, världens mest kända stödorganisation, i kombination med ett kretskort. Ett snabbt sätt att visa vad företaget handlar om.

Realla är ett konsult- och utvecklingsföretag som är verksamt inom fastighetssegmentet. För logotypen kombinerade vi en elegant och ren byggprofil med ett gem. Ansluter verksamhetsområdet till de kontorstjänster som företaget utför.

VisitLaholm är portalen genom vilken besökare kan upptäcka allt som finns att se och göra i Laholms kommun. Buddy fick uppdraget att ta fram en logotyp som skulle fungera under kommunens huvudsakliga, grafiska profil tillsammans med ett välkomnande, besökarvänligt utseende.