Skip to main content

Vill du redan jobba ihop med oss? Eller ska vi bara träffas och snacka lite för att se om vi kan eller ska?

Kontakta oss!

Ta gärna kontakt med oss för ett förutsättningslöst samtal kring hur vi tror att vi kan hjälpa ditt företag att göra bättre affärer, kommunicera mer effektivt, erövra världen och allt sånt där. Så fyll i formuläret nedan, eller ring, eller maila oss så återkommer vi så snart som möjligt. Vi skulle älska att höra från dig!

  Your name (required)

  Your e-mail (required)

  Your phone number

  Subject (required)

  Your message

  Besök oss:

  Kolgruvegatan 12, 417 07 Göteborg

   

  Kontakta oss:

  T: +46 31 10 69 40
  M: input@buddy.se

  Jonsered.

  Och exakt var är det undrar du?

  Tja, att gå mot strömmen är en del av det vi gör.
  Vi har dock vanligtvis ansett att det är mer ett filosofiskt, än fysiskt ställningstagande.

  Föreställ dig vår förvåning då det visade sig att vi flyttade utanför Göteborg (och inte till New York eller Tokyo eller Mumbai eller ens Bastardtown, Irland eller Accident, Maryland eller Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch) (alla riktiga platser, vi lovar), men till lilla, gamla fina Jonsered.

  Eller mer exakt, till en gammal, tills nyligen övergiven fabrikslokal utanför Jonsered, som är som ett stenkast från Göteborgs centrum, men ändå…

  Det är, måste vi säga, en extremt cool plats. (Även om det tar lite tid att vänja sig vid alla träd och fåglar och bubbliga åar och allt annat naturtypiskt.)

  Att komma hit?

  Från E20, ta avfarten mot Jonsered, kör igenom det lilla men oerhört pittoreska Jonsered centrum, sväng sedan åt vänster till Jonsered Fabriker. Parkeringen är till vänster, vi befinner oss i det fristående tvåvåningshuset till höger vid Säveån. Om du tar tåget från Göteborgs central är det nio minuter till Jonsered station, sedan rakt genom fabriksområdet till Säveån och sedan en skarp vänstersväng. Hur som helst, vi ser fram emot att träffa dig!

  There’s nothing wrong with scrolling.

  Contact Buddy +46 31 10 69 40